Veelvoorkomende iconen

Als u de verschillende regelingen (klimaat, irrigatie en meteo) doorloopt, dan komt u iconen tegen voor instellingen en uitlezingen. In de volgende tabel staat de betekenis van deze iconen uitgelegd.

Het scheelt per regeling welke informatie beschikbaar is / welke iconen u ziet.

Algemene instellingen

Via dit icoon komt u bij de algemene instellingen. Hier kunt u de instellingen van een regeling bekijken en eventueel aanpassen.

Alarmgrenzen

Via dit icoon komt u bij de alarmgrenzen. Hier kunt u aangeven wanneer u wilt dat een alarm afgaat. U kunt de grenzen instellen, controleren en aanpassen.

Uitleesvenster

Hier vindt u de voor de regeling beschikbare uitlezingen, bijvoorbeeld: de status of de laatste start. U kunt hier alleen de huidige gegevens lezen en niks aanpassen.

Historische informatie

Hier kunt u historische gegevens van een bepaalde regeling aflezen. Dit 'rapport' bevat relevante gegevens over een etmaal, bijvoorbeeld: de gemiddelde kastemperatuur.

Toegang tot grafiek

In een grafiek kunt u het verloop zien van de bij de regeling horende gegevens. Zie ook Grafieken.

Geavanceerde instellingen

Bij een aantal regelingen staan er geavanceerde instellingen. Dit betekent dat de regeling gebruikt maakt van uitleeswaarden van andere regelingen. Bijvoorbeeld: de buitentemperatuur van het weerstation.

Statische informatie

Hier kunt u statistieken aflezen. Dit zijn: gemiddelde, maximum en minimum waarden.

Configuratie van faseregeling

---------------------

Instellingenscherm irrigatieregeling

Hier kunt u de faseregeling instellen. U bepaalt:

• de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid,
  • hoe de temperatuur en luchtvochtigheid geregeld worden,
  • wanneer bovenstaande instellingen gelden.

Voor meer informatie, zie Faseregeling.

-----------------------------------------------------------------------------

Hier kunt u het volgende instellen voor de irrigatieregeling:

• periodes
  • volume en duur
  • meststoffen doseren
  • startvoorwaarden

Voor meer informatie, zie Irrigatieregeling.

Toegang tot kalibratie van sensoren

Via dit icoon krijgt u toegang tot het kalibratiemenu. Hier kunt u de sensoren EC en/of pH kalibreren. Zie ook: Kalibreren EC- en pH-sensor.

Kranen toewijzen aan kraangroepen

Via dit icoon kunt u kranen aan een kraangroep toewijzen. Zie ook: Kranen toewijzen aan kraangroepen.

Kraangroep status

Hier kunt informatie vinden over een kraangroep, zoals: de status, huidige volume en duur.

Kraan handstart

Hier kunt u handmatig kranen selecteren en deze meteen starten. Zie ook: Handstarts.